Telefonszám: +36 70 940 0442 (hétvégén is hívható) - Email: info@rapidmetal.hu   Magyar   English (UK)    

Teljes homokfúvás felszerelés
Pince - előtte, utána
Munkában műhelyünkben
 

Professzionális szakértelem

Munkáink során két technológiát használunk: száraz és vizes homokszórás. Az elvégzendő feladat függvényében választjuk ki azt a technológiát illetve szóróanyagot, ami a legmegfelelőbb.

 

Technológia

A hagyományos - száraz - homokfúvás során sűrített levegő és szilárd szemcse keverék, vizes homokfúvás esetén magasnyomású víz, szilárd szemcse, sűrített levegő, valamint korroziógátló folyadék (ahol szükséges) áramlik ki a homokszóró berendezés csövén. A szódaszórás a legkíméletesebb módszer, ezzel teljesen megóvjuk a felületet a sérüléstől.

 

Gyors, rugalmas munkavégzés

Megrendeléseink visszaigazolása és teljesítése során mindvégig vevőink érdekeit tartjuk szem előtt. Sürgős munkavégzés esetén hétvégén is dolgozunk felár nélkül! 

 

Vizes technológia előnyei

Környezetbarát (nincs szálló por)

Gyors

Gazdaságos

Hűtőközeg miatt nincs hő hatására deformáció

Rólunk

Cégünk mobil szemcseszórással foglalkozik. Száraz és nedves technológiát alkalmazunk munkáink során. Minden esetben kiválasztjuk a megfelelő technológiát annak érdekében, hogy az optimális eredményt érjük el. Példák a felhasználásra: Kerítések, vasszerkezetek, karosszériák, alvázak, konténerek, tartályok, jármű- és gépalkatrészek,vas ajtók, kapuk, kő- és téglafalak, lábazatok, fafelületek, gerendaházak, szobrok, emlékművek, sírkövek, csarnok- és hídszerkezetek.... Szolgáltatásunk elérhető egész Magyarország területén: Budapest, Bács-Kiskun megye · Baranya megye · Békés megye · Borsod-Abaúj-Zemplén megye · Csongrád megye · Fejér megye · Győr-Moson-Sopron megye · Hajdú-Bihar megye · Heves megye · Jász-Nagykun-Szolnok megye · Komárom-Esztergom megye · Nógrád megye · Pest megye · Somogy megye · Szabolcs-Szatmár-Bereg megye · Tolna megye · Vas megye · Veszprém megye · Zala megye.

 

Kapcsolat

H-2855 Bokod, Komáromi utca 16.
+36 70 940 0442
info@rapidmetal.hu